Miód akacjowy z całymi migdałami!
Miód akacjowy - jeden z nielicznych o tak jasnej barwie, otoczony lasami i dziką przyrodą, z dodatkiem migdałów, słynących z potężnych składników odżywczych i udowodnionych korzyści zdrowotnych. Trudno znaleźć lepszą kombinację. Ciesz się więc herbatą i kawą, poczuj dziką moc natury w każdej kropli.
Miód akacjowy:
- Pomaga w wszelkich zaburzeniach trawienia oraz stanach zapalnych błony śluzowej żołądka i jelit.
- Reguluje wydzieleanie soków żołądkowych.
- Wspiera w leczeniu choroby wrzodowej żołądka oraz dwunastnicy.
Co daje zawartość migdałów?
- Migdały to źródło składników mineralnych, posiadają: magnez, żelazo, wapno, potas, cynk, fosfor, sód, selan, miedź oraz mangan.
- Są również źródłem witamin z grupy B oraz E.
- Orzechy korzystnie wpływają na samopoczucie, układ sercowo-naczyniowy, skóre oraz odporność.