Miód akacjowy z całymi orzechami włoskimi!
Miód akacjowy - jeden z nielicznych o tak jasnej barwie, otoczony lasami i dziką przyrodą, z dodatkiem orzechów włoskich, słynących z potężnych składników odżywczych i udowodnionych korzyści zdrowotnych. Trudno znaleźć lepszą kombinację. Ciesz się więc herbatą i kawą, poczuj dziką moc natury w każdej kropli.
Miód akacjowy:
- Pomaga w wszelkich zaburzeniach trawienia oraz stanach zapalnych błony śluzowej żołądka i jelit.
- Reguluje wydzieleanie soków żołądkowych.
- Wspiera w leczeniu choroby wrzodowej żołądka oraz dwunastnicy.
Co daje zawartość orzechów włoskich?
- Orzechy włoskie to źródło składników mineralnych, posiadają: magnez, żelazo, wapno, potas, cynk, fosfor oraz sód.
- Zawiera witaminy z grupy B, a także posiada witaminy A, C, E oraz kwas foliowy.
- Orzechy korzystnie wpływają na pamięć, układ sercowo-naczyniowy, nerwowy oraz krążenia.